Voor de mooiste en dikste velgen verwijzen wij u met trots naar onze webshop.
Hier bieden wij een zeer ruim assortiment velgen en wielen aan.
Voer uw kenteken in en u ziet alle velgen en wielen die onder uw auto passen. Snel en makkelijk.

MEMO Auto- en bandenservice is niet alleen de juiste partij als het om nieuwe of gebruikte autobanden gaat, maar wij zijn ook uw partner als u op zoek bent naar nieuwe of gebruikte velgen voor onder uw auto.

Lichtmetaal

Met lichtmetalen velgen geeft u uw auto een totaal andere uitstraling. Het zijn echte eyecatchers voor uw auto en ze geven uw auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk. Daarnaast hebben deze aluminium velgen een licht gewicht en zijn ze roestbestendig. Maak het verschil door te kiezen voor een kleur en design die perfect bij uw auto passen.

Staal

Stalen velgen worden niet van aluminium, maar van staal gemaakt. Hierdoor zijn deze ook zwaarder dan de lichtmetalen variant. Overigens zijn stalen velgen wel voordeliger en worden veelal gebruikt in de wintermaanden.

Combineren met een bandenwissel

Is het tijd om te wisselen van zomerbanden naar winterbanden, of andersom? In dat geval kunt u dit ideaal combineren met de aanschaf van nieuwe of gebruikte velgen. Door deze werkzaamheden bij MEMO Auto- en bandenservice te combineren, bespaart u zowel geld als tijd.

Het is sowieso verstandig om een extra set velgen aan te schaffen en hier zomer- of winterbanden op te laten monteren. Het is namelijk slecht voor uw banden om deze jaarlijks te de- en monteren. Daarnaast kost dit u veel tijd en dus ook veel geld.

Heeft u interesse?

Uw auto een compleet ander uiterlijk geven? Kies dan voor MEMO Auto- en bandenservice. Wij leveren direct uit voorraad en ook montage is bij ons mogelijk, eventueel in combinatie met een bandenwissel. Stuur voor meer informatie gerust een e-mail naar info@memobanden.nl of bel ons op 033-46 696 43.

Overigens bent u, met of zonder afspraak, altijd van harte welkom in onze werkplaats. De koffie staat klaar!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen