Occasions Nijkerk

Woont u in Nijkerk of in de omgeving van Nijkerk en bent u op zoek naar een mooie auto occasion? In dat geval bent u bij MeMo Auto- en Bandenservice aan het juiste adres. Wij kopen en verkopen occasions van verschillende merken en in verschillende prijsklassen, zodat er altijd een interessante auto voor u tussen zit.

Wat is een occasion precies?

Een occasion is een gebruikte of tweedehands auto, waarvoor al eerder een kentekenbewijs is afgegeven aan een eerdere eigenaar, en die opnieuw te koop wordt aangeboden. Het komt namelijk vaak voor dat particulieren op zoek gaan naar een nieuwe auto, terwijl ze nog een auto in bezit hebben. Deze auto verkopen zij meestal aan een autobedrijf, dat de auto vervolgens weer doorverkoopt aan een nieuwe eigenaar. Deze doorverkochte auto wordt een occasion genoemd.

Ons auto-aanbod

MeMo Auto- en Bandenservice heeft een divers aanbod aan occasions op voorraad. Wij kijken dagelijks uit naar nieuwe occasions, zodat wij u een interessant assortiment kunnen aanbieden. Op onze occasionspagina kunt u ons huidige aanbod bekijken. Per occasion heeft u de mogelijkheid om meerdere foto’s bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de desbetreffende auto. Daarnaast vindt u per occasion een uitgebreid overzicht van de specificaties en een algemene omschrijving van de auto.

Met een veilige occasion de weg op

Onze auto’s worden bij de inkoop standaard technisch nagekeken en gekeurd. Indien nodig krijgt de auto een onderhoudsbeurt. Tot slot wordt de auto netjes gepoetst, voordat wij deze aanbieden. Voor deze werkzaamheden worden door ons geen extra kosten gerekend. Met een occasion van MeMo kunt u op een veilige manier en met een gerust hart de weg op.

Overige producten en diensten

Naast occasions kunt u bij ons in Nijkerk ook terecht voor een aantal andere producten en diensten, zoals:

Nieuwe en gebruikte autobanden
Nieuwe en gebruikte velgen
Grote en kleine onderhoudsbeurten
3D auto-uitlijning

Occasions Nijkerk, meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de occasions die wij aanbieden of over onze andere producten en diensten? Of wilt u graag een keer bij ons langskomen? Neem dan gerust contact met ons op, stuur een e-mail naar info@memobanden.nl of bel naar 06-52 76 36 55 of 033 466 96 43. Overigens kunt u ook zonder afspraak bij ons langskomen, op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 16:00. Wij helpen u dan graag verder. De koffie staat klaar!

Occasions Nijkerk? Kies voor MeMo Auto- en Bandenservice!