Bestelwagen verhuur

MeMo Auto- en Bandenservice heeft een nieuwe service: MeMo Verhuur! Deze nieuwe dienst is gericht op de verhuur van voertuigen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor bestelwagenverhuur. Het huren van een bestelwagen is ideaal wanneer u gaat verhuizen, als vervangend (zakelijk) vervoer of als u een grotere aankoop heeft gedaan. Bij MeMo Verhuur kunt u zowel voor korte als voor lange tijd een busje huren. Dus of u nou een dagdeel, een weekend, een week of zelfs langer een busje nodig heeft, MeMo Verhuur helpt u verder. Onze bestelwagens hebben een inhoud van 10.5 tot 17 m3. En dat alles tegen scherpe prijzen!

Het huren van een bestelbus: ideaal voor verhuizingen

Staat er een verhuizing op het programma? Dan kost het u waarschijnlijk veel tijd, moeite en geld wanneer u al uw spullen met uw eigen auto gaat verhuizen. Bij verhuizingen is het handiger om een bestelbus te huren. Met de ruime bestelbussen van MeMo Verhuur kunt u binnen een dag of binnen enkele dagen snel en veilig al uw meubels en spullen vervoeren. Wel zo makkelijk!

Het huren van een bestelbus: ideaal voor het vervoeren van grotere aankopen

Heeft u een bankstel, tafel of kast gekocht en kan deze niet worden bezorgd? Dan bieden onze bestelbussen uitkomst! Wij hebben verschillende groottes bestelbusjes, die ruim voldoende plaats bieden aan uw te vervoeren aankoop. Onze bestelwagens zijn ruim, waardoor u ook over wat langere afstanden comfortabel kunt reizen.

Zakelijk verhuur

Heeft u een eigen onderneming en bent u in het bezit van een KvK-nummer? Dan kunt u bij MeMo Verhuur ook voor langere perioden huren. Voor meer informatie over zakelijk busjesverhuur kunt u contact met ons opnemen.

Onze prijzen

Het huren van een bestelbus is bij MeMo Verhuur goed betaalbaar. De prijs varieert per grootte busje en is afhankelijk van hoe lang u het busje wilt huren. Wij hebben 3 formaten bussen:

€ 65,- per dag (24 uur) KM Vrij                 

Middellang (1x lang) en verhoogd         Lengte 3.36m     Hoogte: 1.94m    inhoud 10.5m3

€ 75,- per dag (24 uur) KM Vrij                

Lang (2x lang) en verhoogd                     Lengte 4.40m    Hoogte: 1.94m    inhoud 14m3

€ 85,- per dag (24 uur) KM Vrij              

Extra lang (3x lang) en verhoogd           Lengte 4.80m    Hoogte 1.94m     inhoud 17m3

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over onze tarieven en mogelijkheden gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen (06 52 76 36 55 of 033 46 696 43) of ons een e-mail sturen (info@memobanden.nl). Wij helpen u dan graag met het vinden van het juiste busje.