Bestelwagen verhuur

Bestelwagen verhuur

MeMo Auto- en Bandenservice heeft een nieuwe service: MeMo Verhuur!

Deze nieuwe dienst is gericht op de verhuur van bestelwagens. Het huren van een bestelwagen is ideaal wanneer u gaat verhuizen, als vervangend vervoer of als u een grotere aankoop heeft gedaan. Bij MeMo Verhuur kunt u zowel klein als een groot busje huren. Dus of u nou een dag of een weekend een busje nodig heeft, MeMo Verhuur helpt u verder. Onze bestelwagens hebben een inhoud van 10.5 tot 17 m3. En dat alles tegen scherpe prijzen!

Het huren van een bestelbus: ideaal voor verhuizingen

Staat er een verhuizing op het programma? Dan kost het u waarschijnlijk veel tijd, moeite en geld wanneer u al uw spullen met uw eigen auto gaat verhuizen. Bij verhuizingen is het handiger om een bestelbus te huren. Met de ruime bestelbussen van MeMo Verhuur kunt u binnen een dag of binnen enkele dagen snel en veilig al uw meubels en spullen vervoeren. Wel zo makkelijk!

Het huren van een bestelbus: ideaal voor het vervoeren van grotere aankopen

Heeft u een bankstel, tafel of kast gekocht en kan deze niet worden bezorgd? Dan bieden onze bestelbussen uitkomst! Wij hebben verschillende groottes bestelbusjes, die ruim voldoende plaats bieden aan uw te vervoeren aankoop. Onze bestelwagens zijn ruim, waardoor u comfortabel kunt rijden.

OPENINGSTIJDEN – CONTACT

Onze prijzen

Het huren van een bestelbus is bij Memo Verhuur goed betaalbaar. De prijs varieert per grootte busje en is afhankelijk van hoe lang u het busje wilt huren. Wij hebben 3 formaten bussen:              

MaatMaat LMaat XLMaat XXL
(1x lang) en verhoogd(2x lang) en verhoogd(3x lang) en verhoogd
Lengte3.36m4.40m4.80m
Hoogte1.94m1.94m1.94m
Inhoud10.5m314m317m3

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over onze tarieven op onze website https://www.memoverhuur.nl  of neem gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen (06 52 76 36 55 of 033 46 696 43) of ons een e-mail sturen (info@memoverhuur.nl). Wij helpen u dan graag met het vinden van het juiste busje.

Wilt u direct reserveren? Dan verwijzen wij u graag naar onze verhuur website: https://www.memoverhuur.nl.